ATENŢIONARE! Cod galben de INUNDAŢII pe râurile din Dâmboviţa! | TargovisteNEWS

ATENŢIONARE! Cod galben de INUNDAŢII pe râurile din Dâmboviţa!

inund1Comunicat de presă

Atenționare hidrologică- Cod Galben , 23 – 25 octombrie 2014

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis o ATENȚIONARE HIDROLOGICĂ – COD GALBEN, valabilă și pentru județul Dâmbovița, după cum urmează:

  • COD GALBEN, pentru intervalul 23.10.2014(ora 23.00)-25.10.2014(ora 12.00), pe râurile din bazinul superior și mijlociu al Argeșului.

      Fenomenele vizate sunt  creșteri importante de debite și niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice, cu posibile depășiri ale COTELOR DE ATENȚIE și de INUNDAȚIE.

      În urma acestei atenţionări au fost înștiințate Comitetele Locale pentru Situații de Urgență din zona vizată, pentru a monitoriza cu atenție evoluția fenomenelor hidrometeorologice la nivelul localităţilor.

Biroul de presă

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]