Atenţie! Joi, 24 octombrie, se opreşte apa pe strada Căpitan Pantea, în Moreni | TargovisteNEWS

Atenţie! Joi, 24 octombrie, se opreşte apa pe strada Căpitan Pantea, în Moreni

www.mariusbuga.ro_images_apa2COMUNICAT DE PRESA

Va informam ca se intrerupe furnizarea apei potabile pe Str. Capitan Pantea, intersectia sensului giratoriu Blv. Panduri pana la BCR, din municipiul Moreni, in data de 24.10.2019, intre orele 09:00-16:00, pentruexecutarea unor lucrari de reparatii programate.

Reluarea alimentarii cu apa se va face conform procedurilor legale.

Inainte de reluarea alimentarii vor fi prelevate probe de apa care vor fi  analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, in conformitate cu reglementarile in vigoare.

Se recomanda a nu se folosi apa in scop potabil imediat dupa pornire, pana la limpezire. Preventiv, pana la primirea buletinului cu analize microbiologice (cca. 72 ore) va recomandam sa fierbeti apa utilizata in scop potabil timp de 10 minute.

BIROUL DE PRESA AL COMPANIEI DE APA TARGOVISTE DAMBOVITA

 

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]