26 aprilie 2024
Accident spectaculos, seara trecută, la Priseaca! O mașină a luat foc, după ce s-a răsturnat. Șoferul, sub influența alcoolului!

Accident spectaculos, seara trecută, la Priseaca! O mașină a luat foc, după ce s-a răsturnat. Șoferul, sub influența alcoolului!

pris3Scene care par a fi desprinse dintr-un film de acţiune s-au derulat, duminică seara, pe o şosea din Târgovişte.

pris4Un şofer de 45 de ani a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat cu maşina într-un gard. Autoturismul, care a rămas cu roţile în sus, a fost cuprins de flăcări violente. Conducătorul auto, ameţit de aburii alcoolului, şi pasagerul au ajuns la spital cu răni uşoare, spun medicii.

pris5Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unei firme care se află la ieşirea din Târgovişte spre Câmpulung.

pris2În înregistrare se vede cum maşina, care loveşte iniţial gardul, apoi se răstoarnă, este cuprinsă de flăcări puternice, în urmă impactului violent.

În momentul în care a izbit gardul, maşina s-a aprins că o torţă. Martorii au sărit de pe margine imediat, ca să stingă incendiul. Au sunat la 112, iar la faţa locului au sosit poliţiştii, cei de la ambulanţă şi pompierii.

pris6Traian Șerb, proprietarul firmei: „Am văzut că s-a răsturnat o maşină, m-am dus şi am luat extinctorul din hală, le-am dat extinctorul, că maşină luase foc.”

pris1Bucăţi din gard şi din autoturism au zburat peste tot. Ţeava de eşapament a trecut prin geamul societăţii şi s-a oprit pe un birou aflat în clădire.

prisŞoferul şi pasagerul de 21 de ani au scăpat, ca prin minune, cu viaţă.

Traian Șerb, proprietarul firmei: „Se pitise sub podişcă aia amândoi, erau băuţi.”

Șoferul şi pasagerul au reuşit să iasă singuri din maşină. Ulterior, au fost preluaţi de echipajele de la ambulanţă şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. Din fericire, spun medicii, sunt în afară primejdiei.

accl2Conducătorul auto, în vârstă de 45 de ani, are dosar penal pentru vătămare corpoala din culpă, dar şi pentru că s-a urcat la volan, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial