26 aprilie 2024
Accident grav la Nucet. O femeie de 44 de ani a intrat cu mașina în gardul unei gospodării

Accident grav la Nucet. O femeie de 44 de ani a intrat cu mașina în gardul unei gospodării

masn4Un accident de circulație a avut loc în localitatea Nucet, din județul Dâmbovița.

O femeie de 44 de ani a pierdut controlul volanului într-o curbă, a dărâmat gardul unei gospodării şi apoi s-a oprit într-un pâlc de copaci de la marginea drumului.

masn1Cel mai probabil, spun polițiștii, șoferița, care a fost grav rănită, ar fi avut viteză mult prea mare.

masn8După impact, acul vitezometrului s-a oprit la 100 de kilometri pe oră.

Accidentul a avut loc pe drumul judeţean care leagă localitatea Nucet de Drumul Naţional 71, Bucureşti – Târgovişte. Afară plouase, iar într-o curbă, şoferiţa, care se afla singură în maşină, ar fi pierdut controlul volanului şi a făcut prăpăd în calea sa.

masnMarius Buga, Pro TV: “Din primele informaţii, spun poliţiştii, pe carosabilul umed, şoferiţa nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum şi ar fi pierdut controlul volanului. S-a izbit cu maşina de un copac de pe marginea drumului. În scurt timp, a fost preluată de un echipaj de la ambulanţa şi transportată la spital”.

Cei care au trecut prin zonă au sunat imediat la 112.

masn3Constantin Cornea, comandant echipaj ISU Dâmboviţa: “O victimă, o femeie în vârstă de 44 de ani. Aceasta era deja preluată de echipajul SAJ înainte de sosirea noastră. Am scos maşina în afara părţii carosabilă şi am îndepărtat elementele care ar fi putut produce situaţii de urgenţă”.

masn5Poliţiştii fac cercetări şi urmează să stabilească şi cu ce viteză conducea femeia, mai ales că acul vitezometrului s-a blocat la 100 de kilometri la oră.

masn7Şi la ieşirea din localitatea Butimanu, din judeţul Dâmboviţa, a avut loc un accident. Un bărbat de 32 de ani, care conducea o autoutilitară, nu ar fi păstrat distanta şi a lovit violent maşina care circulă în faţa lui. O femeie de 59 de ani, pasagera în autoutilitară, a suferit răni grave şi a ajuns la spital. Şi în acest caz poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

sursa – Ştirile Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial