3 mai 2024
Un bătrân din Braniştea, ARS DE VIU de la o ţigară!

Un bătrân din Braniştea, ARS DE VIU de la o ţigară!

Tigara i-a adus sfarsitul, seara trecuta, unui batran de 89 de ani, din Braniştea! Fiul sau povesteste ca si-a avertizat tatal in repetate randuri sa nu mai fumeze in casa.

Omul se pare insa ca nu l-a ascultat si ca a adormit cu tigara aprinsa in mana.

I-a scapat jos si asa s-a produs un incendiu, iar proprietarul a murit intoxicat cu fum. Vecinii au alertat pompierii si ambulanta, dar pana la venirea salvatorilor pensionarul si-a dat suflarea.

“I-ati spus ca i se va trage de la o tigara? Da. Nu v-a ascultat? Nu. I-am zis, tata – atentie la tigara!”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Ionel Dumica, fiul victimei.

Batranul era vaduv si locuia cu fiul sau, in varsta de 50 de ani. Amandoi aveau patima alcoolului, iar in plus pensionarul avea si viciul tutunului. Un vecin a vazut fumul iesind din locuinta lor si a intrat sa vada ce s-a intamplat

“Era in hol cazut, aredea pe partea dreapta maneca de la haina, parul, mai misca inca. L-am tras afara dupa care am stins focul. De la ce banuiti ca a pornit focul? De la o tigara, sigur”, a declarat in exclusivitate pentru MariusBUGA.ro cel care l-a scos pe batran din flacari.

“Am adus ceva de mancare si mai tarziu am auzit ca a luat casa foc. Dintr-o tigara. Banuiti ca a adormit cu tigara aprinsa? Cred ca da”, ne-a povestit Mihaela Stan.

“Am gasit o persoana adulta in afara spatiului in care se manifesta arderea, cazuta si care ulteriror s-a constat ca nu mai prezenta semne vitale, era decedata”, ne-a precizat maiorul Laurian Barbu, comandantul Detaşamentului de pompieri Titu.

Politistii continua ancheta sa stabileasca exact cum s-a produs incendiul si ce i-a cauzat moartea batranului.

Vezi video la Ştirile Pro TV!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial