7 mai 2024
SCANDAL! Adrian Ţuţuianu bagă în FIBRILAŢII conducerea Spitalului Judeţean Târgovişte!

SCANDAL! Adrian Ţuţuianu bagă în FIBRILAŢII conducerea Spitalului Judeţean Târgovişte!

“De ce nu putem să punem în funcţiune sălile de operaţie la Spitalul Judeţean?! Fiindcă Florin Popescu a făcut în luna mai o inaugurare electorală, dar am constituit comisie de recepţie şi sunt grave deficienţe în modul în care au fost executate lucrările la tronsonul unu şi nu sunt remediate nici acum.

Eu, Adrian Ţuţuianu, nu voi semna vreodată vreo recepţie finală la un obiectiv, fără să se facă lucrări. Cei pe care dl Popescu cu echipa lui i-a selectat nu sunt în stare să facă lucrări de calitate la Spitalul Judeţean. De ce stau bolnavii claie peste grămadă?! Fiindcă nu a existat nici o logică în modul de efectuare a lucrărilor.

Au început tot felul de lucrări şi pe bani de la buget, şi pe bani europeni, şi pe bani de la Ministerul Sănătăţii şi acum nu avem unde duce bolnavii. Acesta este adevărul trist despre Spitalul Judeţean. Când o să prezentăm concluziile o să vedeţi că la spital s-au folosit produse de peste 3 miliarde pe an.

În timpul campaniei electorale, Florin Popescu, Lavinia Ionescu şi Carmen Marcu semnau fluturaşi tipăriţi pe bani publici şi îi distribuiau în incinta Spitalului Judeţean. Au fost distribuiţi 71.000 de flutura şi, iar parte dintre aceştia i-am găsit arşi undeva, într-o locaţie din incinta spitalului. Spuneau în flutura şi că avem un spital complet renovat şi dotat pentru siguranţa şi sănătatea dâmboviţenilor. O propagandă pe bani publici.

Pentru tomograf şi aparatura de investigaţii imagistică nu s-a făcut nici un demers până săptămâna trecută, pentru a obţine autorizaţia de la Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Nuclear. Fără autorizaţia de la acest organism nu puteai să-l pui în funcţiune.

De ce nu s-a pus în funcţiune? Pentru că bolnavii sunt căraţi de luni de zile la Polimed, cu salvarea Spitalului Judeţean, iar banii se încasează acolo. Am făcut demersurile, se va obţine autorizaţia, deşi sunt probleme fiindcă firma VAMED care a adus aparatura nu era autorizată să facă asemenea operaţiuni.

Nu sunt dispus să acopăr nimic din ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Judeţean şi nu sunt dispus să fac nici un fel de rabat în această chestiune, pentru că e vorba de bani, de foarte mulţi bani publici. Am discutat foarte mult cu doamnele din conducerea spitalului şi le-am spus şi care sunt opţiunile: demisia sau demiterea”, spune preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial