26 aprilie 2024

871 de polițiști din Dâmbovița, mobilizați pentru acest week-end! Vezi motivul!

www.mariusbuga.ro_images_mpolUltimul weekend din sezonul estival, în siguranţă !

 

În perioada 28-31 august a.c., 871 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa vor fi prezenţi la datorie, acţionând pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

 

Din numărul total al efectivelor, 576 sunt de ordine publică, 143 de poliţie rutieră şi 120 specializate în investigaţii criminale şi investigarea fraudelor.

 

În cadrul acţiunilor, poliţiştii vor folosi 261 de autospeciale.

 

Scopul acţiunilor constă atât în asigurarea ordinii şi liniştii publice precum şi a unei deplasări în condiţii de siguranţă pe durata ultimului weekend din sezonul estival.

 

Astfel, poliţiştii de la rutieră, sprijiniţi şi de structurile de ordine publică, vor acţiona în vederea diminuării riscului rutier şi fluidizării circulaţiei pe principalele drumuri naţionale şi judeţene, folosind autospecialele dotate cu cu echipamente de supraveghere video şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor.

 

De asemenea, o atenţie deosebită va fi acordată şi călătoriilor cu trenul, poliţiştii de la Transporturi vor desfăşura punctual activităţi preventive în trenurile de călători, în gări şi triaje.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial