3 mai 2024
Weekend NEBUN pentru poliţiştii dâmboviţeni!

Weekend NEBUN pentru poliţiştii dâmboviţeni!

În acest weekend, poliţiştii rutieri au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere

În cadrul Campaniei naţionale „Alege Viaţa” şi în conformitate cu obiectivele propuse în “Programul de acţiune al Poliţiei Rutiere derulat în perioada 2012-2016 ”, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au organizat şi executat o acţiune preventivă pe raza Municipiului Târgovişte şi a comunelor arondate, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie.

În cadrul acestei acţiuni poliţiştii au aplicat 52 de sancţiuni contravenţionale, valoarea totala a acestora însumând 7800 de lei, din care 9 pentru neacordarea priorităţi de trecere pietonilor, 10 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 10 ca urmare a unor abateri săârşite de către pietoni.

Totodată, ca urmare a neregulilor constatate, poliţiştii au retras 5 certificate de înmatriculare şi au reţinut 12 permise de conducere.

Sâmbătă, 29 martie 2013, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au acţionat pe linia respectării vitezei de deplasare a autovehiculelor, ocazie cu care au aplicat un număr de 197 de sancţiuni contravenţionale din care 110 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 42 pentru neîndeplinirea obligaţiei de a purta centura de siguranţă şi 8 pentru nerespectarea indicatorului de oprire, valoarea totală a acestora însumând 32 000 de lei.

CONDUCĂTORII AUTO , ÎN ATENŢIA POLIŢIŞTILOR !

6 bărbaţi, depistaţi de poliţişti fără permise de conducere sau sub influenţa băuturilor alcoolice!

În cadrul acţiunilor organizate, poliţiştii rutieri i-au depistat pe numiţii S.M., de 27 de ani, din comuna Văcăreşti şi M.A., de 27 de ani, din comuna Aninoasa, în timp ce conduceau mopede, fără a poseda permise de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele acestora, poliţiştii au întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluţie legală prin Parchet.

Totodată, alţi patru conducători auto au fost depistaţi la volanul autoturismelor, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice (0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Pe numele acestora, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prev. şi ped de art. 87 alin 1 din O.U.G 195/2002 R.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Răscăieţi au depistat în flagrant cinci persoane care încercau să sustragă componente de la o sondă petrolieră dezafectată

Poliţiştii i-au depistat pe numitţii D.C., de 47 de ani, N.C.., de 28 de ani, N.M., de 26 de ani, S.M., de 26 de ani şi T.I., de 21 de ani, toţi din localitate, în timp ce încercau să sustragă componentele metalice de la o sondă dezafectată de pe raza comunei.

Pe numele celor cinci, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt calificat, urmând a se propune soluţie legală prin Parchet.

În urma unei acţiuni pe linia executării mandatelor, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Pucioasa au depistat pe raza localităţii Vulcana Pandele un bărbat de 35 de ani, urmărit naţional

Poliţiştii din cadrul Formaţiunii de Investigaţii Criminale Pucioasa şi Postului de Poliţie Vulcana Pandele, însoţiţi de luptătări S.A.S, l-au depistat pe numitul S.I., de 35 de ani, din comuna Vulcana Pandele, pe numele căruia Judecătoria Târgovişte emisese mandat de executare a pedepsei închisorii, având de executat 3 ani de închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier.

Acesta a fost introdus în centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial