4 mai 2024
Vladu l-a pus PE LISTA NEAGRĂ pe Popescu!  Scandal cu… majorete, interlopi şi angajaţi ai Primăriei Târgovişte!

Vladu l-a pus PE LISTA NEAGRĂ pe Popescu! Scandal cu… majorete, interlopi şi angajaţi ai Primăriei Târgovişte!

Comunicat de presă

Partidul Democrat Liberal – Organizaţia Dâmboviţa se delimitează categoric de afirmaţiile calomnioase, jignitoare şi neadevărate pe care un deputat în Parlamentul României, dl Florin Popescu, le promovează intens, de câteva ore încoace, la adresa modului în care au fost organizate alegerile pentru CCL Târgovişte.

Mass media şi opinia publică au primit deja, în mod transparent, toate informaţiile despre organizarea şi desfăşurarea acestui eveniment şi orice completare ar fi de prisos.

Dl deputat, care şi-a făcut un prost obicei din a folosi partidul în interesul personal şi al unei găşti restrânse, ducându-l la pierderea a 30 de procente în 4 ani, încearcă să deturneze atenţia opiniei publice de la comportamentul domniei sale din seara de 21 noiembrie, când o ţară întreagă l-a văzut lipsit de control, manipulând şi instigând la ură şi la revoltă un grup format din salariaţi ai Primăriei Municipiului Târgovişte, din membri ai organizaţiei Partidului Mişcarea Populară Târgovişte, majorete, dar şi apropiaţi ai lumii interlope târgoviştene, împotriva colegilor săi.

Dl deputat Florin Popescu şi-a stabilit ca ţintă Partidul Democrat Liberal (cel care i-a asigurat un mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, în perioada 2008 – 2012 şi un mandat de deputat din 2012 încoace) şi încearcă să destabilizeze această organizaţie, pe care – din fericire – nu o mai poate controla. Îi recomandăm – în măsura în care aşa simte şi gândeşte – să-şi conserve energia pentru luptele cu stânga socialistă, adversarul tradiţional al Partidului Democrat Liberal.

Nu vom putea aproba niciodată, indiferent despre cine este vorba, ieşiri isterice, manifestări violente şi revolte de stradă. Considerăm că orice confruntare, indiferent cât de tensionată ar fi ea, trebuie să se ducă pe tărâmul ideilor şi al proiectelor, cu respect şi decenţă. Expunerea într-o situaţie penibilă a distinsului deputat de Târgovişte nu poate decât să-i aducă grave şi ireparabile prejudicii de imagine şi ne exprimăm regretul sincer că o carieră politică ce putea fi încununată de succes sfârşeşte atât de lamentabil.

Biroul Permanent Judeţean al PDL Dâmboviţa, întrunit în şedinţă extraordinară astăzi, 22 noiembrie 2013, a luat decizia excluderii din partid a dlui Florin Popescu, propunere pe care o va înainta luni, 25 noiembrie, Biroului Permanent Naţional.

Preşedinte PDL

Iulian VLADU

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial