10 mai 2024
Deputatul Florin Popescu:”Dictatorii comuniști AU CONFISCAT PARTIDUL!”

Deputatul Florin Popescu:”Dictatorii comuniști AU CONFISCAT PARTIDUL!”

COMUNICAT DE PRESĂ

Conducerea interimară a PDL Dâmbovița își bate joc de membrii onești ai partidului. Incidentele regretabile, produse ieri seara, au fost generate de modul grosolan în care conducerea interimară a PDL i-a tratat pe miltanții partidului. Peste 400 de membri PDL, oameni care au muncit pentru partid, în campaniile electorale, nu au fost lăsați să participe la alegeri de către body guarzii aduși de la București de către conducerea interimară a partidului.

Este de înțeles nervozitatea celor care au văzut că, pentru alegera conducerii organizației municipale, au fost desemnați ”delegați” salariații sau rudele unora dintre candidați. Ca idee, șapte dintre delegați fac parte din aceeași familie! Este de înțeles revolta oamenilor care au văzut că mulți dintre cei ”aleși” să voteze, mulți erau mercenari, fiind, până de curând, membri ai altor partide. Și, chiar în condițiile unei grosolane campanii de fraudare a propriilor alegeri, cei vinovați de debandada din PDL nu au reușit să adune decât 96 de ”delegați” din cei 186 anunțați.

Nemulțumirea militanților târgovișteni ai PDL a fost accentuată și de faptul că unul dintre candidații la funcția de președinte nici măcar nu este târgoviștean, el făcându-și mutația în municipiu abia în octombrie 2013. Același candidat, un etern perdant, a reușit ”performanța” de a obține la alegerile parlamentare doar 19% din voturi, în condițiile în care, la alegerile locale, PDL a obținut 46 de procente în colegiul respectiv.

Așadar, nu e de mirare că acești indivizi, care au confiscat pur și simplu partidul, au pornit o epurare de tip stalinist în partid. Și limbajul este același cu al dictatorilor comuniști: Nicolae Ceaușescu îi numea huligani pe manifestanții de la Timișoara, care voiau LIBERTATE și DEMOCRAȚIE, iar Ion Iliescu spunea despre manifestanții din Piața Universității că sunt golani. Vladu, Caracota & Co spun despre militanții PDL care au manifestat aseară împotriva lor că ar fi și interlopi! Spiritul FSN bântuie PDL Dâmbovița! PDL Dâmbovița este într-o situație critică, datorită confiscării organizației de către un grup restrâns, format în jurul tripletei Albu-Vladu-Caracota. Pentru a salva ce mai poate fi salvat, solicit conducerii centrale a partidului demiterea conducerii interimare a PDL Dâmbovița și invalidarea alegerilor din organizația municipală. În cinci luni, PDL Dâmbovița a avut cinci conduceri interimare!

Partidul nu-și poate permite astfel de comportament, cu doar câteva luni înainte de alegerile parlamentare. PDL Dâmbovița are nevoie de o conducere legitimă, desemnată prin alegeri corecte, o conducere care să nu potă fi contestată și care să readucă partidul pe trend ascendent.

DEPUTAT

Lect. univ. dr. Florin Aurelian POPESCU

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial