26 mai 2024

VIDEO! Imaginile surpinse imediat după ce o maşină a intrat într-un magazin de lângă COS Târgovişte!

accc3Un sofer din Dambovita a semanat panica dupa ce nu si-a mai putut controla masina.

A ajuns pe celalalt sens de mers, unde a lovit un autoturism care circula regulamentar, apoi s-a oprit intr-un magazin. Vanzatoarea si clientii care erau inauntru au scapat teferi.

Cei doi conductatori auto implicati in accident au fost insa transportati la spital.

Vanzatoarea si clientii care se aflau in magazin povestesc ca au tras o spaima cumplita cand s-au trezit cu masina in cladire.

Camelia Marian vanzatoare magazin: “M-am speriat, a inceput sa cada de pe raft cutiile de bere. Am vazut masina ca a intrat in usile magazinului, am zis ca e cutremur, au picat sticle de pe raft.

Scenele s-au derulat la iesire din Targoviste, spre Gaesti.

Marian Dumitrescu client magazin: “A derapat masina de acolo si a venit prin rasucire direct in magazin. Eram acolo undeva si fata, chiar in fata. I-am zis, fugi de acolo! Am zis,
ma, sa dea dracu, ne-a prins in magazin, arzi ca sobolanul! Nu te astepti ca iti blocheaza usa.

In fata magazinului se aflau alti doi barbati. Din fericire, au reusit sa se fereasca la timp din calea masinii care a fost scapata de sub control.

Martor: “A fost o lovitura puternica, masina de pe partea cealata a intrat pe contrasex, a intrat direct in magazin aici. A fost izbitura puternica rau.

Soferul, care circula regulamentar, directorul unei agentii bancare din Targoviste, a suferit rani grave. Barbatul de 51 de ani a fost dus direct in sala de operatii, la oftalmologie.

Celalalt conducator auto, de 32 de ani, care a provocat totul, a scapat cu leziuni usoare si a fost transportat la spital pentru investigatii.

Politistii au deschis dosar penal pe numele soferului pentru vatamare corporala din culpa. In plus, va trebui sa suporte si pagubele produse magazinului.

Anchetatorii trebuie sa stabileasca si daca soferul conducea cu viteza mult prea mare, dupa cum sustin martorii.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial