6 mai 2024
Terorizaţi în miez de noapte! Le-au spart geamurile casei şi i-au luat la bătaie în dormitor!

Terorizaţi în miez de noapte! Le-au spart geamurile casei şi i-au luat la bătaie în dormitor!

batv5O familie din județul Dâmbovița povestește că a trecut prin momente de groază în miez de noapte, când doi indivizi au dat buzna în casă.

batv7Suspecții au distrus tot ce le-a stat în cale, ba chiar i-au lovit pe oameni, după cum spun aceștia.

batv4Patru persoane au fost rănite și transportate la spital, în timp ce doi tineri au ajuns la audieri, unde au declarat că a fost vorba despre o răzbunare.

batv9În gospodăria din Vișina locuiesc şapte persoane. Oamenii povestesc că dormeau când doi indivizi au dat năvală în casa lor şi au început să îi lovească. Proprietarul locuinţei a reuşit să se ascundă şi a sunat la 112.

batvProprietarul casei: “Au venit bătând cu pietre dinspre vale, pe casa. M-am trezit din bubuituri de pietre. A venit cu ciomagul, mi-a făcut geamurile zob, a intrat peste fiecare în cameră.”

batv3Doi fraţi de 23, respectiv 29 de ani, cumnata lor, de 38 de ani şi un bătrân de 70 de ani au fost răniţi şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Victimă: “A intrat peste mine în casă, a dat cu piciorul în uşă, a deschis uşa, a venit la mine. Ieşi afară, am ieşit, mi-a dat cu bâtele în cap.”

batv8Lovită fără milă, femeia s-a refugiat în curtea unui vecin.

Poliţiştii i-au identificat pe cei bănuiţi de atac. Este vorba despre doi tineri de 20, respectiv 22 de ani, care locuiesc în acceasi comună cu victimele. batv6Suspecţii le-au spus anchetatorilor că au vrut să se răzbune pe un ginere de-al proprietarului.

batv1Indivizii sunt cercetaţi în stare de libertate pentru violare de domiciliu, distrugere, loviri şi alte violențe. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, riscă să stea până la cinci ani în spatele gratiilor.

 

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial