28 aprilie 2024
VIDEO! Un învățător din Târgoviște, acuzat că a a bătut un elev pentru că a râs la oră

VIDEO! Un învățător din Târgoviște, acuzat că a a bătut un elev pentru că a râs la oră

batutAcuzatii grave ii sunt aduse unui invatator din Targoviste.

Barbatul, de 60 de ani, a fost reclamat la politie ca ar fi batut un elev de clasa a treia.

Dascalul recunoaste ca l-a dojenit mai dur pe copil, pentru ca radea in timpul orei, insa sustine ca nu l-a gresat.

Baiatul, de 10 ani, este in clasa a treia la Scoala numarul 8 din Targoviste. Se pare ca cel mic ar fi deranjat ora de curs, iar dascalul l-ar fi lovit ca sa-l faca atent. Elevul a ajuns acasa, unde le-a povestit parintilor ce i s-a intamplat.

Bunica copilului:  “S-a intamplat nenorocirea de a-l lovi foarte rau si am ajuns pana la maltratare. Nu ne asteptam din partea domnului invatator sa se ajunga pana aici.”

Copilul a fost dus la spital unde a primit ingrijiri medicale. Revoltati, parintii celui mic au depus o plangere pentru agresiune – impotriva invatatorului, iar rudetele sustin ca dasalul nu este la prima abatere.

Matusa copilului: “S-a intamplat daca nu stie poezia sa-i dea numai palme. O data la o saptamana sau doua, dar pana nu a venit cu semne nu s-au luat masuri.

Prietena familiei: “Ce m-a speriat si m-a socat foarte tare e ca mananca bataie, ca-l face tampit, nesimtit.”

Insa, pana ca politistii sa-si faca meseria, se pare ca tatal copilului ar fi fost sa-l caute pe dascal caruia i-ar fi dat cateva palme.

Dupa aceasta scena, invatatorul a depus si el, la randul lui, plangere la politie impotriva barbatului care, spune el, l-a lovit fara motiv.

De asemenea, parintii elevului au apelat si la directorului scolii si i-au cerut sa ia masuri de urgenta pentru ca astfel de scene sa nu se mai repete in scoala.

Luminița Bobeș, directorul scolii: “In acest moment nu ne putem pronunta la declaratiile parintilor. La finalizarea activitatii comisiei vom anunta concluzia.”

Politistii au deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente si fac cercetari pentru a stabili daca acuzatiile pe care si le aduc cele doua parti sunt adevarate sau nu.

Pe de alta parte, cazul este anchetat si de superiorii invatatorului, care vor stabili daca dascalul a avut un comportament agresiv in timpul orelor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial