3 mai 2024
LECŢIA DE SEX! O profesoară de Limba Română, din Târgovişte, acuzată că racola minore pentru PROSTITUŢIE! Vezi VIDEO!

LECŢIA DE SEX! O profesoară de Limba Română, din Târgovişte, acuzată că racola minore pentru PROSTITUŢIE! Vezi VIDEO!

O retea de proxeneti care traficau minore a fost destructurata de procurorii DIICOT din Dambovita. Oamenii legii ancheteaza 12 indivizi care au convins sapte minore sa se prostitueze, atat in tara, cat si in Spania.

Pare incredibil, dar printre suspecti se afla si o profesoara de limba romana si iubitul acesteia, ce aveau misiunea sa gaseasca prostituate adolescente pentru clienti.

Potrivit procurorilor, fetele erau drogate si supuse la perversiuni. De pe urma lor, proxenetii s-au ales cu vile de lux, masini scumpe si zeci de mii de euro, iar unul dintre ei isi deschisese chiar si o afacere prospera cu vipere.

Oamenii legii au descins intr-o vila de lux, in localitatea Razvad, de langa Targoviste, care adapostea un adevarat cuib de prostitutie si proxenetism.

Anchetatorii au aflat ca adolescentele intretineau relatii sexuale cu numerosi clienti din Dambovita, iar apoi unele erau trecute granita, in Spania, la Castellon, unde ajungeau in barul unui interlop poreclit Nasu’.

12 membri ai retelei au cazut in plasa oamenilor legii. Sapte au primit mandat de arestare preventiva, insa doar cinci au fost retinuti, ceilalti doi fiind cautati si la aceasta ora.

Printre suspecti se numara si o profesoara de la Grupul Scolar Auto din Targoviste. Ea sustine ca este nevinovata si ca totul este o inscenare.

“Tinerele erau racolate, erau fortate sa consume droguri pentru a li se crea dependenta, obtinandu-se un control pentru a fi fortate sa practice prostitutia. Ce rol avea aceasta profesoara? Avea rolul de a racola tinere pentru practicarea prostitutiei, de a le aduce clienti de o anumita factura”, a declarat pentru MariusBUGA.ro procurorul Mihai Mihaila, din cadrul DIICOT Dambovita.

Vezi imagini si declaratii la Ştirile Pro TV!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial