30 aprilie 2024
O femeie din Braniștea a murit după ce a fost îmbrâncită de nora sa

O femeie din Braniștea a murit după ce a fost îmbrâncită de nora sa

O femeie în vârstă de 70 de ani, din localitatea Braniștea, a murit după ce a fost îmbrâncită de nora sa.

Autoarea, de 46 de ani, a fost artestată preventiv, anunță IPJ Dâmbovița.

”La data de 12 iunie a.c., pe numele unei femei de 46 de ani, din Braniștea, a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, aceasta fiind bănuită de comiterea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte săvârșite asupra unui membru de familie.

Din cercetările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, s-a stabilit că, la data de 26 mai a.c., pe fondul unor neînțelegeri, femeia ar fi îmbrâncit un membru al familiei, respectiv o altă femeie de 70 de ani, care, ulterior, s-ar fi dezechilibrat, ar fi căzut și s-ar fi lovit în zona capului.

În urma evenimentului, a rezultat decesul victimei. În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea procurorului de caz, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție prin unitatea de parchet.

Notă: Facem precizarea că, în cazurile prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, informează IPJ.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial