2 mai 2024

VIDEO! Un bărbat din Pucioasa a fost UCIS DE TAUR în faţa fiului său!

taurpUn gospodar din Pucioasa a avut parte de o moarte cumplita. Omul, de 76 de ani, a fost omorat de un taur care l-a luat in coarne chiar sub privirile ingrozite ale fiului victimei.

Barbatul nu a avut cum sa isi apere parintele de furia animalului dezlantuit. Localnicii povestesc ca nu e pentru prima data cand taurul ataca si stapanul sau ar putea raspunde pentru tragedie.

Nenorocirea s-a petrecut in timp ce barbatul repara gardul gradinii pe care o are la marginea orasului Pucioasa. Taurul a aparut ca din senin, de pe un camp unde era la pascut in turma de vite.

taurp2Robert Coman, fiul victimei: “Am alergat sa pot sa fac ceva, sa il scap, dupa ce l-a luat de 2, 3 ori in coarne, a cazut jos, s-a intors inapoi si l-a tarat 2, 3 metri, l-a mototolit acolo.”

Alexandrina Coman, sotia victimei: “Nu trebuia sa se intample asta, a fost un om sanatos, muncea mult, s-a dus sa isi faca si el gardul, a murit in chinuri groaznice, totul a fost zobit in el.”

taurp3Gheorghe Coman, fratele victimei: “l-a luat in coarne, l-a aruncat de doua ori in sus, l-a mai tarat pe jos cativa metri. Foarte periculos, mai impunsese doi, trei insi.”

Localnicii spun ca nu este pentru prima data cand taurul ataca. Stapanul lui sustine ca are angajati platiti sa ii pazeasca animalele si ii va trage la raspundere pentru ca nu si-au facut treaba.

Sorin Stanciu, stapanul taurului: “Eu nu pot sa spun ca angajatii mei n-au gresit, au gresit, trebuia sa fie acolo, la fata locului. Era supravegheat, dar erau la 30, 40 de metri. Trebuia sa fie chiar langa animal, sa nu se intample.”

taurp1La fata locului a venit un echipaj de la ambulanta, insa din pacate omul a decedat. Acum proprietarul animalului a dus taurul pe un teren la marginea localitatii, astfel incat sa se asigure ca nu va lovi si alti oameni.

Familia barbatului ucis este hotarata sa ceara in instanta ca stapanul animalului sa plateasca pentru aceasta tragedie.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial