28 aprilie 2024
Vărul purtătorului de cuvânt al ISU Dâmboviţa, Vlad Ţelea A ARS DE VIU în incendiul de la Clubul Colectiv

Vărul purtătorului de cuvânt al ISU Dâmboviţa, Vlad Ţelea A ARS DE VIU în incendiul de la Clubul Colectiv

vlad-teleaZile sfâşietoare şi pentru purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa, Eduard ţelea. Vărul acestuia, Vlad Ţelea, chitaristul trupei „Goodbye to Gravity”, a murit ars de viu în clubul Colectiv din Capitală.

„Am vrut sa postez de ieri dimineata pe pagina ta, dar dupa cum vezi nu ma pot obisnui si inca nu pot accepta ideea ca tu ai plecat catre stele. Toata noaptea de vineri spre sambata am stat cu ochii pe tv si tot asteptam sa te vad. Postarile de pe pagina ta de facebook am refuzat sa le iau in consideratie pentru ca mi se pareau neverosimile.

Nu am vrut sa o sun nici pe tanti Iris pentru ca imi era frica de 2 lucruri: ori imi da o veste proasta, ori ii voi da o veste proasta. In cele din urma, cu inima cat o boaba de piper, am sunat la ai tai pe fix. Mi-a raspuns tanti Iris cu o voce tipata, pe care nu o pot uita. Atunci am tipat si eu, am racnit…ca nu poate fi adevarat ceea ce se spune despre tine, ca ai fi plecat dintre noi.

Nu iti pot descrie ceea ce am simtit si ceea ce simt acum, decat ca imi plange sufletul cu lacrimi de foc si sange. Intotdeauna te-am considerat nu varul meu, ci fratele meu mai mic de care, in vacantele de vara, aveam grija sa nu faca traznai atunci cand eram la bunica. Dar sa terminam cu nostalgia si sa iti spun ca iti voi mai scrie.

Acum vreau sa iti transmit drum bun spre stele si fie ca bunul Dumnezeu sa te ocroteasca si sa iti lumineze calea spre steaua ta.

La revedere Vladut ! Cand voi privi sus, spre cer, te rog sa imi dai un semn, sa stiu ca ca esti bine si nu m-ai uitat”, a scris Eduard Ţelea pe o reţea de socializare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial