19 aprilie 2024
VIDEO – Turcu a fost reţinut pentru 24 de ore. Azi, se cere arestarea lui preventivă

VIDEO – Turcu a fost reţinut pentru 24 de ore. Azi, se cere arestarea lui preventivă

Un individ periculos din Târgoviște a fost săltat luni dimineața după ce a făcut o transmisiune live pe internet prin care îi amenință pe polițiști cu un pistol cu gloanțe și cu o grenadă.

Bărbatul de 40 de ani, care a mai fost condamnat pentru omor, era supărat că a fost prins drogat la volan și se aștepta ca agenții să-i bată la ușă. Vă avertizăm că urmează imagini și informații cu impact emoțional.

În live-ul transmis pe Facebook, Dragoș Aurelian Ioan, zis Turcu, prizează un praf, bea, apoi arată încărcătorul cu gloanțe și îi amenință pe polițiști

Sunt pregătit, dacă e să mă duc la pârnaie, nu mă duc că m-ai prins drogat la volan, mă! Mă duc la pârnaie că te mierlesc, mă!”.

Aveți vestă antiglonț? Ia, uite-o! (arată grenada- n.red.)”.

Amenințările vin după ce, în urmă cu câteva seri, individul a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Atunci, polițiștii l-au dus la spital, unde i s-au prelevat probe și s-a constatat că ar fi fost sub influența drogurilor, așa că s-a ales cu un nou dosar penal.

Cerea mutilarea jandarmilor

Ca urmare a filmului publicat pe internet, luni dimineață bărbatul a fost ridicat de pe stradă și dus la poliție, pentru audieri. El este cercetat pentru ultraj, deținerea de droguri pentru consum propriu și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Turcu mai este judecat și pentru că, în luna martie, a instigat oamenii la proteste violente față de declararea stării de alertă impusă de pandemie.

Auuuu! Au, au, au! S-a speriat domn’ major. Noi de aici nu plecăm, nu plecăm acasă până nu ne vedem libertatea noastră”.

Bărbatul s-a filmat în timp ce arunca petarde în stradă și îndemna oamenii la nesupunere.

Pe contul lui lui de Facebook, anchetatorii au descoperit mesaje prin care cerea mutilarea jandarmilor.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial