28 martie 2024
Titu – Zece ani de la târnosirea Bisericii “Sf. Ioan Botezătorul”

Titu – Zece ani de la târnosirea Bisericii “Sf. Ioan Botezătorul”

“Marţi 7 ianuarie, de Sfântul Ioan, Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Adrian Ţuţuianu – a făcut o vizită la Titu, cu ocazia hramului Bisericii “Sf. Ioan Botezătorul” din Titu-Gară şi a împlinirii a zece ani de la târnosirea acesteia.

În prezenţa Primarului Traian Niculae, a Viceprimarului Vlad Oprea şi a fostului Deputat şi Primar Ion Nicolae, actualmente preşedinte al Fundaţiei “Constantin Brâncoveanu şi Fiii”, fundaţie care s-a ocupat cu contruirea acestui lăcaş de cult, Adrian Ţuţuianu a participat la oficierea slujbei religioase.

După care, credincioşilor şi participanţilor la liturghie, le-au fost oferite 350 de pachete, din partea Primăriei Titu.

După aceea, Preşedintele Adrian Ţuţuianu, alături de Primarul Traian Niculae, Viceprimarul Vlad Oprea şi de Ion Nicolae, a efectuat o vizită de lucru la Unitatea de Primiri Urgenţe şi la Centrul Multifuncţional de Sănătate Titu, unde a discutat cu cadrele medicale şi cu pacienţii.”, se arată într-o informare a Primăriei Titu, remisă redacţiei noastre.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial