7 mai 2024
VIDEO! Traiul cu soacra în aceeaşi curte, misiune imposibilă pentru un bărbat din judeţul Dâmboviţa!

VIDEO! Traiul cu soacra în aceeaşi curte, misiune imposibilă pentru un bărbat din judeţul Dâmboviţa!

soacra2Traiul cu soacra in aceeasi gospodarie s-a dovedit a fi imposibil pentru un barbat de 33 de ani din Gura Foii.

Nu e saptamana in care tanarul sa nu fie reclamat la politie de mama iubitei lui, pe motiv ca ar fi violent si ar fi batut-o. Mai mult, femeia de 67 de ani isi acuza si fiica de agresiune. Cuplul sustine ca, de fapt, reclamanta vrea sa scape de ei si sa ramana singura in gospodarie.

soacra3Barbatul locuieste de aproape sase ani cu fiica femeii. Stau in aceeasi curte cu reclamata, dar in case diferite. Niciodata nu au reusit sa se inteleaga si certurile intre ei se tin lant.

Fiica femeii povesteste ca a ramas vaduva in urma cu sapte ani, iar apoi l-a intalnit pe acest tanar alaturi de care si-a refacut viata. Numai ca mama ei nu l-a vrut cu niciun chip si face tot ce ii sta in putinta sa ii desparta.

soacra1Daca ea a stat toata viata ei, de cand eram eu mica, de 40 si ceva de ani ea e vaduva si vrea sa fiu si eu vaduva ca si ea! De ce? N-avem treaba cu ea, daca ma vede pe afara se ia de mine, ma face numai catea“, spune Silvia Fulga, fiica batranei.

Mihai Militaru, iubitul femeii: “Ea zice intruna ca eu i-am omorat puii, ca o bat, ca fac de toate, dar eu nu fac nimic, decat o ascult pe ea.
Reporter: Dar de ce e pornita pe dvs, ce va reproseaza?
soacraMihai Militaru, iubitul femeii: Pentru ca ea nu suporta sa fie barbat in curtea ei, e invatata sa fie toate ale ei.

Politistii au deschis dosar penal pe numele celor doi tineri pentru lovire si alte violente. Ii asteapta la sectie pe toti cei implicati in scandal, ca sa le ia declaratii si sa incerce sa lamureasca cine are dreptate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial