24 aprilie 2024
VIDEO! Accident îngrozitor, noaptea trecută, la Lunguleţu! O femeie şi fiul ei, grav răniţi!

VIDEO! Accident îngrozitor, noaptea trecută, la Lunguleţu! O femeie şi fiul ei, grav răniţi!

accl5O femeie de 49 de ani si fiul ei, de 24 de ani, au fost raniti joi seara, in judetul Dambovita, dupa ce masina in care se aflau s-a rostogolit de mai multe ori pe un camp de pe Drumul National 7.

accl3La volan se afla tanarul, care are permis de numai patru luni. Acesta le-a povestit politistilor ca intrase intr-o depasire, iar din sens opus a venit o masina care l-a orbit si nu a mai reusit sa stapaneasca volanul.

accl4Accidentul a avut loc pe Drumul National 7, la iesire din localitatea Lunguletu. Cei doi se indreptau spre casa, cand deodata, tanarul a vrut sa faca o depasire. A pierdut controlul volanului si a iesit de pe carosabil, iar apoi s-a rostogolit de cateva ori cu masina.

accl6Martorii au sunat imediat la 112, iar la fata locului au sosit doua echipaje medicale care le-au acordat ingrijiri ranitilor.

accl2Soferul si mama sa au fost transferati la Spitalul Elias, din Capitala, pentru investigatii amanuntite. Femeia este in stare buna, dar fiul ei a fost ranit la cap si la maini.

accl6Intre timp, politistii au deschis dosar penal pe numele tanarului pentru vatamare corporala. Investigatorii continua cercetarile pentru a afla cu exactitate cum s-a produs acest accident.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial