3 mai 2024
A dat RADARUL peste cap! Un șofer a fost prins cu 127 de kilometri la oră, în Târgoviște! Nu a oprit la semnalele polițiștilor și a făcut slalom printre celelalte mașini

A dat RADARUL peste cap! Un șofer a fost prins cu 127 de kilometri la oră, în Târgoviște! Nu a oprit la semnalele polițiștilor și a făcut slalom printre celelalte mașini

A dat radarul peste cap!

Un șofer a fost înregistrat de aparatul RADAR cu 127 de kilometri la oră, pe raza orașului Târgoviște.

Individul nu a oprit la semnalul agenților și a făcut slalom printre celelalte mașini, sperând să scape.

Polițiștii au reușit în cele din urmă să-l oprească pe strada Cernăuți. Atunci au aflat că era și sub influența alcoolului.

Aventura l-a costat aproape 4000 de lei amendă, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru următoarele 270 de zile.

În această dimineață, 22 februarie, în jurul orei 07:28, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște, în timp ce supravegheau traficul rutier, pentru creșterea gradului de siguranță pe drumurile publice, pe bulevardul Eroilor din Târgoviște, au observat un autoturism care rula cu viteză de 127 de km/h pe un sector de drum unde viteza maximă admisă este de 50 de km/h.

A fost efectuat semnal pentru oprire, însă șoferul și-a continuat deplasarea până pe strada Cernăuți, unde a și fost oprit de către polițiști.

Conducătorul auto, respectiv un bărbat de 36 de ani, din Republica Moldova, a fost testat cu aparatul etilotest pentru depistarea consumului de alcool, fiind indicat un rezultat cu o valoare de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Întrucât șoferul nu a oprit la semnalul polițiștilor, s-a deplasat cu viteză excesivă și sub influența alcoolului, precum și pentru că a adoptat un comportament agresiv în trafic, în sensul că s-ar fi deplasat succesiv de pe o bandă de mers pe alta în vederea depășirii celorlalte autovehicule, constituind un pericol pentru participanții la traficul rutier, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare totală de 3.630 de lei.

În plus, ca măsură complementară, s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 270 de zile”, a precizat IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial