19 aprilie 2024
VIDEO! Scandal sângeros la Potlogi! Un bărbat ŞI-A ÎNJUNGHIAT FIUL pentru o bucată de pământ!

VIDEO! Scandal sângeros la Potlogi! Un bărbat ŞI-A ÎNJUNGHIAT FIUL pentru o bucată de pământ!

injunghiatpPatima pentru pamant a sadit vrajba intr-o familie din Potlogi. Un barbat de 44 de ani a ajuns injunghiat la spital, dupa ce s-a certat aprig cu tatal sau, pentru ca nu ii lasa mostenire o bucata de teren.

Parintele, in varsta de 63 de ani, a fost retinut si este cercetat acum pentru tentativa de omor. Speriati de tipetele disperate, vecinii au venit repede acasa la barbat. Cand au vazut in ce stare era acesta, au sunat repede la ambulanta, dar si la politie.

injunghiatp1Nicolae Stan, vecin: “A fost in stare sa faca asa ceva… Cine se gandea, sa dai tu in copilul tau?!…”

Maria Calin, vecina: “Nu-l credeam in starea asta… dar era un pic baut tatal, l-a injunghiat in curte… A strigat pe vecina, sa vina ca l-a omorat, si a cazut aici in curte.”

injunghiatp2Omenii spun ca neintelegerile intre cei doi barbati nu sunt o noutate: “Nu era prima data cand se certau. De la bautura, si-a pierdut controlul.”

Medicii de la ambulanta l-au gasit pe barbatul e 44 de ani in stare grava, asa ca au hotarat ca trebuie transportat de urgenta la spital.

Intre timp, tatal victimei a fost condus la audieri. Cand l-au luat insa la intrebari, politistii au constatat ca omul era… confuz.

injunghiatp3Ranit a fost operat si a ramas internat sub atenta supraveghere a medicilor de la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste. Intre timp, tatal sau a fost retinut de politisti pentru tentativa de omor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial