25 aprilie 2024
IONEŞTI: Scandal între vecini pentru pământ! Se lasă cu vorbe de ocară, ameninţări şi distrugeri!

IONEŞTI: Scandal între vecini pentru pământ! Se lasă cu vorbe de ocară, ameninţări şi distrugeri!

Scandal monstru intre vecini, in localitatea Ionești! Marul discordiei – o suprafata de teren, de aproape 800 de metri patrati, pe care doua familii se razboiesc de mai bine de 15 ani. Cu totii sustin ca au acte pe proprietate, dar nici instanta nu a clarificat situatia nici pana-n ziua de azi. Rau e ca intre vecini nu e mai clipa de liniste. Ba mai mult, amenintarile cu moartea, lovirile si distrugerile sunt la ordinea zilei.

“Mi-a zis ca ma achita, ma omoara!”

Neculae Constantin are 67 de ani. Omul, fost inginer la Electrica, spune ca traieste un adevarat cosmar din cauza vecinilor care si-au construit casa pe terenul sau, chiar in gradina lui. I-a dat in judecata, i-a reclmat la politie, dar in zadar. “Amenintari de nenumarate randuri, ameninta cu moartea direct. Ce va spune? Noaptea, ca iese afara, ma achita, imi ia zilele, a zis ca el intra in puscarie, dar sa stie ca nu ma mai are pe mine aici”, a declarat pentru mariusbuga.ro Neculae Constantin.

“Nu e al lui, e de la tata mostenire!”

Cel reclamat spune ca dreptatea e de partea lui si arata si niste documente. “Realitatea e ca nu este pe terenul dansului, e pe terenul meu. De unde este acest teren? De la tata mostenire!”, spune Vasile Chita.

“Batut cu pietre, cu pomii taiati si cu cartofii scosi”

“De cand m-am casatorit eu, de 15 ani, numai scandaluri de cate ori venim aici ne povesteste ca e batut cu pietre, ca ii taie pomii, ca ii scoate cartofii din gradina, ii ia gainile, amenintat mereu, ca-l omoara sa scape definitiv de el”, ne-a povestit Elena Neculae, nora reclamantului.

“Am pierdut copilul din cauza lui!”

Sotia reclamatului il acuza pe fostul inginer ca ar fi suparat-o atat de tare zilele acestea incat a pierdut o sarcina chiar in luna a opta. “Eu acum doua saptamani, din cauza ca o saptaman de zile zi de zi m-a pazit la poarta si s-a legat de mine, am facut tensiunea 26 cu 12 si-am pierdut copil la 8 luni”, se plange Florina Chita.

“E obsedat de pamant, d-le, pur si simplu e obsedat pe pamant!”

Scandalurile se tin lant intre cele doua familii si fiecare intalnire intre ele se lasa mereu cu scantei. “E obsedat de pamant, d-le, pur si simplu e obsedat pe pamant! Acest om eu nu stiu cred ca decat latul de gat mai are sa si-l mai puna din cauza pamantului!”, spune Florina Chita. Barbatul de 67 de ani spune ca nu se lasa si-i va da din nou in judecata pe vecinii sai pentru distrugere, amenintari, dar mai ales pentru a-si redobandi suprafata de teren care i-a adus atatea necazuri

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial