28 martie 2024
Scuza folosită de o șoferiță beată, după ce a provocat un accident în lanț, la Aninoasa – “Am băut prea multe… cafele!”

Scuza folosită de o șoferiță beată, după ce a provocat un accident în lanț, la Aninoasa – “Am băut prea multe… cafele!”

sofeAccident în lanț în județul Dâmbovița, provocat de o șoferiță în vârstă de 50 de ani aflată sub influența alcoolului.

Femeia a lovit o ambulanță care circulă regulamentar, apoi a izbit mașina unui preot, care era parcată pe marginea șoselei.

sofe4După proba cu etilotestul, a dat vina pe cafeaua pe care o consumase cu puțin timp înainte de a se urca la volan.

sofe1Nu ştiu. Am zis, probabil din cauza cafelei. Două cafele am băut, dar din acelea cu irish. Zi de zi am băut din aceea că era mai dulce, dar n-am ştiut că are aşa ceva”, a spus șoferița.

sofe5Accidentul s-a petrecut pe Drumul Naţional 71, în comuna Aninoasa. sofe7Ameţită de aburii cafelei, femeia în vârstă de 50 de ani, care se îndrepta spre Târgovişte, a pierdut controlul asupra volanului şi a ajuns pe celălalt sens de mers. Acolo a lovit o ambulanţă, apoi a izbit maşina unui preot care era parcată în față unei curți.

sofe2Maşina mea era la poartă, în afara carosabilului, eram în casă şi am auzit o bubuitură puternică. A fost lovită de o maşină care anterior s-a lovit de o ambulanţă, văd că le-a zburat fiecăreia câte o roată”, povestește proprietarul mașinii avariate.

Din fericire, în ambulanţă nu se află niciun pacient, iar membrii echipajului nu au fost răniţi în urma impactului.

sofe3Ambulanța se deplasa spre staţia Fieni. Autoturismul Logan a intrat pe contrasens, cu toate eforturile ambulanțierului de evitare, colţul stânga față al ambulanţei”, a precizat Laurențiun Purcăroiu, șeful parcului auto al Ambulanței Dâmbovița.

sofe6Şoferiţa, ranită uşor, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Pe de altă parte, a fost supusă de poliţişti probei cu etilotestul. Potrivit rezultatului, femeia avea o alcoolemie de 0,33 miligrame alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele femeii pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. În plus, aceasta este cercetată şi pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa: Pro TV                     

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial