23 aprilie 2024
VIDEO! Scandal la Casa de pensii din Dâmboviţa! Zeci de persoane, nevoite să aştepte ore întregi ca să ridice banii de înmormântare!

VIDEO! Scandal la Casa de pensii din Dâmboviţa! Zeci de persoane, nevoite să aştepte ore întregi ca să ridice banii de înmormântare!

cpens3A fost scandal la Casa de pensii din Dambovita, unde zeci de persoane s-au revoltat dupa ce au fost nevoite sa astepte ore intregi ca sa ridice banii de inmormantare pentru rudele decedate.

Oamenii sustin ca in tot acest timp au fost tinuti in frig, intr-un hol. Spiritele s-au calmat in cele din urma, dupa ce au banii de la trezorerie au sosit.

“Rusineee! Rusine! Sa va fie rusine, ca nu dati banii la oameni, care li se cuvin! Iesiti sa stati de vorba cu oamenii! Ca nu mai pot oamenii sa stea in picioare!”

cpens2Aproximativ 60 de persoane au asteptat pe holurile Casei de pensii din Targoviste ca sa ridice ajutcpensorul de inmormantare pentru rudele decedate in preajma sarbatorilor de iarna. Cand au ajuns acolo insa, casieria era inchisa.

Oamenii povestesc ca au mai venit odata inainte de Anul Nou, dar au fost intorsi din drum. In zadar au incercat functionarii sa-i calmeze pe oameni. Infrigurati si nervosi, acestia au continuat scandalul.

Dupa mai bine de 6, 7 ore de asteptare, oamenii si-au primit in cele din urma banii. Reprezentantii Casei de Pensii Dambovita spun insa ca vina nu le apartine si ca suma a venit cu intarziere de la Trezorerie.

Ajutorul de inmormantare se acorda rudelor pensionarilor decedati si valoreaza 2600 de lei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial