27 aprilie 2024
IADUL PE PĂMÂNT! Incendiu uriaş în centrul Târgoviştei! Fabrica de vopseluri şi diluanţi, dar şi cea de lactate s-au făcut scrum!

IADUL PE PĂMÂNT! Incendiu uriaş în centrul Târgoviştei! Fabrica de vopseluri şi diluanţi, dar şi cea de lactate s-au făcut scrum!

UPDATE: Doua fabrici s-au facut scrum, in aceasta dupa-amiaza, la Targoviste! Flacarile au izbucnit intr-un depozit al unei societati care produce vopseluri si diluanti. In scurt timp au cuprins si o fabrica de lactate, aflata in vecinatate. Halele de productie au ars aproape in totalitate. Angajatii au fost evacuati de urgenta. Doi dintre ei, cu arsuri la fata si la maini, au fost dusi la spital. Patronii societatilor se plang ca pompierii au ajuns mult prea tarziu la fata locului. Alarma s-a dat in jurul orei 16. Sirenele au inceput sa sune incontinuu, iar panica a cuprins sute de persoane, angajati ai celor doua fabrici, trecatorii aflati in preajma, dar si locatarii blocurilor aflati la doar doua sute de metri. Misiunea pompierilor a durat mai bine de doua ore. Pagubele sunt uriase, spun patronii celor doua societati. Doar o mica parte din bunuri erau asigurate. O ancheta va stabili exact de la ce a pornit incendiul. Cei doi angajati arsi pe fata si pe maini sunt in afara pericolului, spun medicii. Imagini si declaratii, in exclusivitate la ŞTIRILE PRO TV!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial