29 martie 2024
VIDEO! Revoltă în Găeşti după ce s-a furat bradul din Vaideasca! “Dacă pe ăla l-ai tăiat, ai curaj să omori şi omul!”

VIDEO! Revoltă în Găeşti după ce s-a furat bradul din Vaideasca! “Dacă pe ăla l-ai tăiat, ai curaj să omori şi omul!”

61853863Suparare mare printre locuitorii cartierului Vaideasca din Gaesti! Oamenii s-au trezit peste noapte ca bradul de langa biserica, pe care-l impodobeau in fiecare an de Craciun, a fost retezat.

Revoltati, au sunat la politie si au cerut ca hotul sa fie aspru pedepsit. Localnicii povestesc ca aduceau de acasa globuri si beteala ca sa se bucure impreuna de frumusetea sarbatorilor de iarna si ca acum Craciunul va fi ceva mai trist pentru ei.

Localnice: “Chiar nu ne-a venit sa credem! De ani de zile imbracam bradul ala! Nu vin sa puna un globulet in el! Rusine sa le fie, vagabonzi!”

Doamna Florica locuieste chiar vizavi de parcul unde se afla bradul admirat de toata lumea. Femeia povesteste ca a fost strigata la poarta de o vecina care a vazut copacul rupt pe din doua, cu partea de sus lipsa.

Florica Spilca, localnica: “L-au retezat, i-au luat tot varful! Mi se pare aberant! E o mutilare a unui ornament! Pai, daca pe ala l-ai taiat, ai curaj sa omori si omul!”

Localnicii spun ca nu era an in care in preajma sarbatorilor de iarna sa nu se stranga cu mic cu mare in jurul bradului.

Paulina Sapunaru, localnica: “E un gest foarte urat! Noi mereu il impodobeam de sarbatori! O beteala, ce ne ramanea de la ale noastre, un glob! Si uitati, i-a luat varful!”

Gherghina Barbu, localnica: “Trebuia sa cumpere din piata sau mai bine ii ajutam noi cu bani decat sa ne taie bradul!”

Mahniti de gest sunt si angajatii de la spatii verzi, care sustin ca desori munca lor este in zadar

Angajat spatii verzi: “Noi le punem, noi muncim, suntem la spatii verzi, altii vin si le rup. Noi muncim ca fraierii.”

Reporter: “Ce credeti ca a fost in minte lor sa taie bardul?”
Angajat spatii verzi: “Niste prosti, altceva ce sa fie?!”

Politistii au declansat cercetarile, iar daca va fi prins si gasit vinovat, faptasul risca o amenda de pana la 2.000 de lei sau chiar inchisoarea, pana la 5 ani, pentru furt calificat.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial