2 mai 2024
Viceprimarul Târgoviştei, Carmen Holban, pleacă în Parlament! Cine îi ia locul?

Viceprimarul Târgoviştei, Carmen Holban, pleacă în Parlament! Cine îi ia locul?

stan-holban“Îi urăm succes doamnei viceprimar în noua funcţie… Eu sunt convins că nu va uita de municipiul Târgovişte. Cunoaşte foarte bine problemele pe care le avem la Târgovişte şi sper să ne ajute.

În momentul de faţă, nu ştiu cine va fi noul viceprimar al municipiului Târgovişte. Este o discuţie care se va face în cadrul Organizaţiei Municipale a Partidului Social Democrat, cred că Partidul Social Democrat are resurse importante pentru că mă gândesc că majoritatea fiind de la PSD probabil că nu se va desemna un viceprimar de la altă formaţiune politică.

Mă gândesc că scorul pe care l-a luat şi configuraţia Consiliului Local este una bună pentru Partidul Naţional Liberal, mă gândesc, dar vă asigur că va fi o persoană care îşi va îndeplini cu profesionalism şi probitate profesională atribuţiunile”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, preşedinte al PSD Târgovişte.

Gura târgului vuieştee că social democratul Laurenţiu Neculaescu va fi cel care va fi noul vice al Primăriei Târgovişte.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial