27 septembrie 2023
VIDEO – Piteşti: Un individ mascat şi înarmat cu un cuţit a tâlhărit-o pe angajata unei săli de jocuri de noroc

VIDEO – Piteşti: Un individ mascat şi înarmat cu un cuţit a tâlhărit-o pe angajata unei săli de jocuri de noroc

Reținut de polițiști pentru tâlhărie calificată

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, și au reținut un bărbat de 21 de ani, din comuna Cocu.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 10 spre 11 august a.c., în jurul orei 00:30, cel în cauză, purtând o cagulă și folosind un cuțit, ar fi deposedat, prin acte de violență, angajata unei săli de jocuri de noroc din Pitești, de borseta în care se aflau încasările, în valoare de 2.000 de lei.

În urma activităților desfășurate de polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, a fost identificat autorul, care a fost condus la audieri, în baza unui mandat de aducere, pus în executare de polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

sursa – IPJ Argeş

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial