4 mai 2024
Un motociclist a fost rănit după ce a intrat într-o mașină, la Bilciurești

Un motociclist a fost rănit după ce a intrat într-o mașină, la Bilciurești

Un motociclist a fost rănit după ce a intrat într-o mașină, în această Dup-amiază, pe un drum din localitatea Bilciurești.

foto cu caracter ilustrativ

Polițiștii spun că motociclistul ar fi pierdut controlul direcției și ar fi pătruns pe sensul opus, de unde venea autoturismul.

”La data de 1 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în afara localității Bilciurești. Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat, de 42 de ani, în timp ce ar fi condus o motocicletă pe DJ 711 E, ar fi pierdut controlul acesteia și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, care s-ar fi deplasat pe sensul opus de mers, fiind condus de un bărbat, de 70 de ani, din Ploiești.

În urma impactului, conducătorul motocicletei a fost rănit, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier”, anunță IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial