3 mai 2024
VIDEO – Primele imagini surprinse după tragedia de la Cojasca, unde un tânăr a murit într-un grav accident de circulaţie

VIDEO – Primele imagini surprinse după tragedia de la Cojasca, unde un tânăr a murit într-un grav accident de circulaţie

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a murit aseară după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat într-o curbă periculoasă în Cojasca.

Salvatorii l-au găsit pe șofer încarcerat și în stop cardio-respirator. După ce l-au scos din autoturism l-au resuscitat minute în șir, dar fără succes.

Accidentul grav s-a produs aproape de centrul comunei Cojasca. Şoferul era singur în maşină şi se îndrepta spre casă, povestesc prietenii lui, care au ajuns la fața locului imediat ce au aflat de tragedie.

Ce au spus prietenul șoferului și localnicii

Prietenul şoferului decedat: „Venea spre casă, se ducea spre casă, aia făcea. Venea de la muncă băiatul, obosit”.

Cei care locuiesc în zonă spun că au auzit o bubuitură puternică, iar când au ieşit din case au văzut autoturismul făcut morman de fiare. În urma impactului, mașina a rupt si gardul unei gospodării.

Localnică: „Grav, băiatul era în maşină inconştient.”
Reporter: „Mai trăia?”
Localnică: „Nu.”

Localnic: „A pierdut controlul. L-o fi orbit cineva cu faruri. Şi aiurea să intri aşa…”

Se pare că şoferul nu ar fi purtat centura de siguranţă, spun martorii.

Salvatorii l-au resuscitat pe tânărul șofer

Imediat după impact, martorii au sunat la 112, iar la faţa locului s-au mobilizat echipajele de la descarcerare, ambulanţă şi poliţie. Salvatorii l-au resuscitat pe tânăr preţ de 45 de minute, însă, din nefericire, în cele din urmă s-au văzut nevoiţi să îi declare decesul.

Cristina Adriana Țurloi, asistent medical SAJ Dâmbovița: „Am fost solicitaţi prin 112 la un accident rutier cu o victimă încarcerată. Am solicitat echipaj cu medic. Din păcate, pacientul era în stopcardio-respirator.”

Localnic: „În curba asta s-au întâmplat mai multe accidente, nu e primul. E o curbă periculoasă, se circulă cu mare viteză în comuna asta.”

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările.

sursa – Ştirile ProTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial