4 mai 2024
Noroc cu voluntarul! Copilul dispărut din Valea Lungă era într-o zonă împădurită, greu accesibilă. Cine i-a stat alături ore-n şir

Noroc cu voluntarul! Copilul dispărut din Valea Lungă era într-o zonă împădurită, greu accesibilă. Cine i-a stat alături ore-n şir

Un copil în vârstă de nouă ani, cu probleme de sănătate, a dispărut, luni după-amiază de acasă, dintr-o gospodărie din Valea Lungă, judeţul Dâmboviţa.

Însă ai lui s-au îngrijorat abia la lăsarea serii, şi au anunţat poliţia. Din fericire, un voluntar a reuşit să îi dea de urmă băiatului, iar totul s-a încheiat cu bine.

Copilul mai are doi fraţi, şi locuiesc cu părinţii lor într-o gospodărie din comuna Valea Lungă, aproape de pădure. Femeia povesteşte că tăia lemne când cel mic a dispărut de lângă ea. Totul se întâmpla după-amiază. Între timp, cei ai casei au crezut că băiatul se joacă prin apropiere. Abia la lăsarea serii şi-au dat seama că ceva este în neregulă şi au sunat la 112.

Luminiţa Gurău, mama băiatului dispărut: „Tăiam nişte lemne la drujbă şi a dispărut dintr-o dată de lângă mine. L-am strigat şi nu mi-a răspuns. Nu ştiu”.

Poliţiştii, jandarmii şi mai mulţi voluntari s-au mobilizat şi au pornit în căutarea băiatului dispărut. Din fericire, cel mic a fost găsit de un voluntar pornit cu ATV-ul în căutarea lui, într-o zonă greu accesibilă, în pădure. Era alături de căţeluşa sa, înfrigurat. Omul l-a luat imediat şi l-a predat autorităţilor.

Impresionant este că, în tot acest timp, căţeluşa copilului a rămas permanent cu el în pădure, până ce au fost găsiţi.

Luminiţa Gurău, mama băiatului dispărut: Ăla mare mi-a zis că l-a găsit în pădure, cu căţeaua. Nu, că e căţeaua lui”.

Cazul a intrat şi în atenţia asistenţilor sociali. Aceştia verifică dacă părinţii băiatului ar putea fi traşi la răspundere pentru neglijenţă.

Sursa: StirilePROTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial