3 mai 2024
Un individ pus pe scandal a fost depistat cu o baionetă asupra lui, la un festival din Târgovişte

Un individ pus pe scandal a fost depistat cu o baionetă asupra lui, la un festival din Târgovişte

COMUNICAT DE PRESĂ

Jandarmii dâmbovițeni au fost în mijlocul cetățenilor în minivacanța de Rusalii

În minivacanța de Rusalii jandarmii au fost la datorie în nouă localități dâmbovițene, astfel încât cetățenii să sărbătorească în condiții de siguranță.
Principala misiune a jandarmilor, pe timpul tuturor manifestărilor cultural-artistice/tradiționale și sportive, a fost aceea de asigurare a siguranței cetățenilor, precum și prevenirea eventualelor fapte antisociale.
La acest moment, la nivel județean, se mai află în derulare două evenimente cultural-artistice, respectiv Babel FEST în municipiul Târgovişte și Festivalul Verii în orașul Titu.
Pe această cale, adresăm participanţilor la aceste manifestări următoarele recomandări preventive:
⦁ să adopte un comportament civilizat şi să respecte măsurile adoptate de organizatori și structurile de ordine și siguranță publică;
⦁ să sesizeze orice situație de pericol ori faptă de natură antisocială, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.
În această perioadă, a minivacanței de Rusalii, nu au avut loc evenimente deosebite, care să afecteze climatul de ordine publică. Un singur incident a fost înregistrat în data de 10 iunie, la parada Babel FEST din Târgovişte, unde un bărbat, care se manifesta violent și adresa injurii participanților, a fost imobilizat de jandarmi, iar în urma controlului corporal efectuat asupra acestuia a fost depistată o baionetă. Persoanei în cauză i s-au întocmit actele de sesizare pentru portul fără drept de obiecte periculoase la adunări publice. Actele au fost înaintate autorităților abilitate pentru continuarea cercetărilor.
Informare, Relații Publice şi cu Publicul

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial