2 mai 2024
VIDEO! Patru tineri s-au ales cu dosare penale, iar alţi 21 au fost amendaţi, după ce o vecină i-a reclamat că ascultă muzică tare

VIDEO! Patru tineri s-au ales cu dosare penale, iar alţi 21 au fost amendaţi, după ce o vecină i-a reclamat că ascultă muzică tare

cma2Patru tineri s-au ales cu dosare penale, iar alti 21 au fost amendati, dupa ce o vecina i-a reclamat ca asculta muzica tare.

Femeia, din Corbii Mari, sustine ca, atunci cand le-a atras atentia ca fac prea multa galagie, petrecaretii au luat-o la bataie.

Unii dintre scandalagii au aruncat cu pietre si in msinile echipajelor de politie care au ajuns la fata locului sa calmeze spiritele. Tinerii s-au linistit abia la sectie.

Femeia povesteste ca a depus numeroase plangeri la politie impotriva tinerilor din sat, mult prea galagiosi si violenti, sustine ea.

cma1MARIANA DASCALU: “Mi-a luat telefonul din mana, mi-a dat cu el jos, mi l-a spart si a inceput sa ma loveasca. Sotul meu a venit dupa mine acolo, m-a vazut trantita pe jos. Si au inceput toti din grupul ala sa il ia la bataie”.

Sotul reclamantei s-a ales cu ochiul vanat si cu zgarieturi pe fata.

Cei acuzati au alta varianta:“Vecina noastra, care face mereu sesizari la politie, trecand pe drum, in dreptul nostru, se prefacea ca vorbeste la telefon, dar de fapt ne filma. Un prieten de-al meu a mers si a rugat-o sa se indeparteze de noi. Sotul dansei a venit catre noi, i-a bagat mana in gat prietenului meu si acesta a ripostat”.

cmaTinerii spun ca au aruncat cu pietre in masinile de politie doar de suparare ca amicii lor au fost luati pe sus de agenti si bagati cu forta in autospeciale.

Culmea e ca printre cei reclamati se afla chiar si nepotul femeii.

Patru dintre tineri au fost retinuti pentru amenintare si distrugere, dar magistratii au decis sa fie cercetati sub control judiciar. Alti 21 au primit amenzi in valoare de 39 de mii de lei, pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial