22 februarie 2024
CJ Dâmboviţa, discuţii cu afaceriştii turci pentru investiţii în parcurile industriale

CJ Dâmboviţa, discuţii cu afaceriştii turci pentru investiţii în parcurile industriale

arctCOMUNICAT DE PRESĂ

 La iniţiativa grupului turcesc Arçelik, a avut loc o întâlnire între conducerea societăţii comerciale ARCTIC SA, autorităţile judeţene şi reprezentanţii Asociaţiei Beysad White Goods Suppliers, întâlnire organizată la sediul ARCTIC din oraşul Găeşti. Discuţiile au vizat dezvoltarea de investiţii în judeţul Dâmboviţa de către această asociaţie, entitate de profil în domeniul producerii de componente pentru produse de uz casnic.

La întâlnire au participat: Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Ş. Burak Ozaydemir, preşedintele asociaţiei, Nihat Baiyz, director general al SC ARCTIC SA, Hakan Salca, director de logistică şi aprovizionareal SC ARCTIC SA, Şerban Marian, director de producţie şi tehnologie al SC ARCTIC SA, Irinel Badea, manager de producţie al SC ARCTIC SA, Claudia Gilia şi Alin Manole, vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Beysad este o organizație non-guvernamentală turcă, a cărei activitate a început în anul 1993, cu sprijinul și contribuțiile principalilor industriași turci. În vederea dezvoltării producţiei pentru export, este furnizor al Turkish White Appliance Sub Industry, atingând, în prezent, o cifră totală de afaceri de două miliarde de dolari. Din această sumă, 460 de milioane de dolari provin din producţia directă, iar restul de 1,5 miliarde de dolari provin din alte ramuri industriale adiacente.Organizaţia are în prezent 179 membri şi, aproximativ, 30.000 de angajaţi.

Prin activităţile desfăşurate la nivelul asociaţiei, organizaţia Beysad urmăreşte consolidarea şi dezvoltarea sectorului industrial în care activează. În acest sens, sunt organizate periodic vizite de lucru în diferite state partenere, în cadrul cărora sunt supuse analizei posibilităţile de iniţiere a unor noi investiţii.

Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa i-a asigurat pe reprezentanţii turci de întreaga susţinere a administraţiei judeţene pentru acest scop, prezentându-le, astfel, locurile disponibile pentru posibile investiţii în parcurile industriale din judeţ.

Biroul de presă al Consiliului Județean Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial