25 aprilie 2024

VIDEO! Parcă a intrat în pământ! Socrul preotului din Costeşti, căutat toată noaptea!

boneUn batran din Gaesti, judetul Dambovita, parca a intrat in pamant de marti seara. Ginerele sau l-a lasat singur in masina pret de cateva minute, iar cand s-a intors la autoturism, omul disparuse deja.

Politistii si rudele l-au cautat pana tarziu in noapte, dar in zadar. Familia este ingrijorata si se gandeste la cele mai negre scenarii, si asta pentru ca barbatul sufera de o boala care ii afecteaza memoria.

Petre Bobe are 80 de ani, sufera de Alzheimer si a fost marti, impreuna cu ginerele sau, preot, la un control medical la Targoviste. Cand se intorceau spre casa, barbatul a parcat masina in centrul orasului Gaesti, in apropiere de parc, si a mers sa cumpere cate ceva de mancare. Iar batranul a ramas singur in autoturism.

Constantin Duta, ginerele batranului disparut: “Cinci minute, cat am stat in magazin, s-a dat jos din masina, dupa aceea l-am cautat. Am mers repede la politie, am anuntat politia.”

In scurt timp, zona a fost impanzita de politisti care au pornit in cautarea celui disparut. Si rudele omului au luat la pas strazile, in speranta ca il vor gasi.

Costel Preda, vecin: “Nu reusim sa il gasim, am fost la benzinarii, la farmacii. El a mers, a obosit si a cazut pe undeva.”

Laurentiu Bobe, fiul batranului disparut: “Ingrijorarea mea e ca n-o sa il mai gasim in viata. Ne asteptam la ceea ce e mai rau.”

Politistii si rudele l-au cautat pe batran pana tarziu in noapte. Din pacate, niciun semn pana acum. Oamenii se tem ca din cauza frigului de afara, sansele sa mai fie in viata sunt foarte mici. Mai ales ca noaptea trecuta s-au inregistrat -7 grade Celsius, iar batranul nu purta haine suficient de groase pentru a rezista la aceste temperaturi scazute.

Pensionarul are un metru 65 inaltime, aproximativ 65 de kilograme, parul alb si ochi caprui. In momentul disparitiei era imbracat intr-un costum albastru, purta pantofi negri si o sapca pe cap. Cine il vede sau poate da informatii despre el este rugat sa sune la 112.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial