5 mai 2024
AVENTURĂ! Trei copii şi părinţii lor s-au rătăcit, seara trecută, în pădurea de lângă Şotânga! Căutări de amploare pentru găsirea lor!

AVENTURĂ! Trei copii şi părinţii lor s-au rătăcit, seara trecută, în pădurea de lângă Şotânga! Căutări de amploare pentru găsirea lor!

Trei copii si parintii lor s-au pierdut, noaptea trecuta, intr-o padure de langa Şotânga! Plecasera sa culeaga ciperci, dar s-au abatut de la poteca si n-au mai stiut drumul spre casa. Cand si-au dat seama ca nu mai au nicio solutie au sunat la 112 dupa ajutor. Mai multe echipe de politisti, jandarmi si padurari au pornit pe urmele lor. “Am mai fost si anul trecut, dar acum ne-am incurcat. V-ati aventurat prea mult prin padure? Da, da, ne-am lasat de la un drum. Cam cate ore ati stat? Nu mai stiu”, le-a spus reporterilor Şock.ro Cosmin Zugravoiu, parintele a doi dintre copii. Adusi in siguranta, aproape de casa, cei trei parinti spun ca n-ar mai repeta experienta. Din fericire, cele doua fetite si baiatul au ajuns acasa teferi. Putin cam zgribuliti si infometati, dar bucurosi ca oamenii legii i-au adus la casele lor. Parintii lor au fost atentionati de salvatori sa nu se mai aventureze prin padure, mai cu seama in locurile pe care nu le cunosc din cauza ca isi pun viata in primejdie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial