24 aprilie 2024

VIDEO! Părăsită şi jefuită! Suzana îl acuză pe Cristofor că i-a furat 25 de mii de euro! “Şi-a luat maşină de lux şi dă bani la lăutari!”

miliDragostea dintre doi tineri din Crovu, Odobesti, s-a sfarsit la politie dupa ce junele de 22 de ani a fugit din casa iubitei cu peste 115.000 de lei.

Ramasa fara economiile intregii familii si cu un copil de noua luni, tanara a dat fuga la politie, iar suspectul a fost repede identificat. Anchetatorii spun ca tanarul si-ar fi cumparat o masina de lux si s-ar fi distrat prin restaurante si cazinouri alaturi de o noua cucerire. Barbatul n-a recunoscut nimic si sustine ca bolidul si viata de lux sunt privilegiile aduse de noua sa iubire, o presupusa dama de companie cu activitate fructuoasa in occident.

mili1Reporter: “Ati furat banii din casa iubitei?”
Cristofor Nastase, suspect: “Nu dom-le, ii am de la actuala nevasta.”
Reporter: “V-ati cumparat o masina de lux de curand?”
Cristofor Nastase: “Da, ea mi-a luat-o!”
Reporter: “Nu ati furat banii din casa?”
Cristofor Nastase: “Nu!”
Reporter: “Dar de unde aveau socrii dumneavostra atatia bani?”
Cristofor Nastase: “Din facturi false!”

mili2milt3Cristofor a locuit aproape trei ani cu Suzana, in vila parintilor ei din localitatea Crovu. Familia fetei are o firma de constructii si un magazin in sat, iar economiile si le tineau intr-o geanta, intr-o camera incuiata de la etaj. Dar intr-o buna zi Cristofor a disparut din viata Suzanei si odata cu el s-a facut nevazuta si geanta in care erau peste 115.000 lei.

Suzana Ion, fosta iubita: “N-am crezut c-o sa ne ia banii, el ne-a mai luat de-a lungul timpului, dar n-am bagat de seama. S-a mai intors si a mai plecat de la mine.”

Florica Ion, mama iubitei: “El fost pe interes, pe avantaj, a stat cu fata mea numai pentru bani. Nu s-a intors la copil asa cum a zis, ci ca sa ne spioneze, sa vada unde tinem banii.”

milt4Anchetatorii au dat repede de urma suspectului care, in ultima vreme a tinut-o numai intr-o petrecere.

Maria Ion, bunica iubitei: “Un nenorocit, a luat toti banii fetii mele, asta n-a iubit-o niciodata. Un vagabond, umbla dupa bani. Si-a luat masina scumpa, telefon de 50 de milioane.”

Barbatul nu-si recunoaste vina, dar a fost retinut pentru 24 de ore. Este acuzat de furt calificat si risca pana la trei ani de inchisoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial