28 aprilie 2024
NECAZ DE FOC! Uite cum s-a făcut SCRUM casa primarului din Bilciureşti, Simion Eftimie! FLĂCĂRI PÂNĂ LA CER!

NECAZ DE FOC! Uite cum s-a făcut SCRUM casa primarului din Bilciureşti, Simion Eftimie! FLĂCĂRI PÂNĂ LA CER!

Trei copii mici, un batran si o femeie au fost la un pas sa arda de vii, noaptea trecuta, in casa primarului de la Bilciuresti!

Este vorba despre nepotii edilului sef Simion Eftimie.

Casa in care dormeau cei cinci a fost cuprinsa de flacari uriase.

E mana criminala la mijloc, sunt convinsi proprietarii locuintei. Oamenii erau la o intalnire in centrul comunei cand au fost alertati sa vina de urgenta acasa.

Cand au vazut cladirea mistuita s-au luat cu mainile de cap si au multumit Bunului Dumnezeu ca si-au salvat copiii din infernul de foc

“Erau in pat cu mama si dormeau. Cand ati venit acasa ce ati vazut? Flacari, am urcat in casa sa-mi scot copiii din casa”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Denisa Eftimie, mama copiilor.

“Copiii erau in interior? In momentul ala i-am scos afara din casa, nu mai stiu cine i-a scos, sora mea, i-am spus sa-i ia de aici. Banuiti ca e vorba de o mana criminala? Da, dar nu stiu cine”, ne-a marturisit George Eftimie, tatal copiilor.

“Am primit un telefon, ca imi arde casa. Cand ati venit ce ati gasit? Flacari pana la cer. In interior erau nepotii dvs? Da, nepotii mei, la care tin foarte mult…”, a precizat pentru MariusBUGA.ro primarul Simion Eftimie.

La fata locului au venit si senatorul PSD Adrian Tutuianu, dar si prefectul judetului, Emilian Rusu. “Il voi informa de urgenta pe primul ministru Victor Ponta. Nu este posibil pana unde s-a ajuns. Asa ceva nu este normal”, ne-a mentionat senatorul Tutuianu.

Din primele cercetari se pare ca instalatia electrica nu avea probleme, iar anchetatorii cred ca este vorba despre aprindere intentionata. Locuinta nu era asigurata.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial