2 mai 2024
FII OM BUN! Ajută-l pe Marius să nu îşi petreacă restul vieţii în beznă! VIDEO

FII OM BUN! Ajută-l pe Marius să nu îşi petreacă restul vieţii în beznă! VIDEO

Un strigat de ajutor e trimis cu disperare spre toti cei care pot ajuta un tanar de 17 ani din Targoviste. Sufera de o grava maladie care ii afecteaza vederea si se indreapta incet spre o viata in bezna. O operatie l-ar putea salva, dar pe langa banutii pe care i-a strans cu greu, mai are nevoie de 18.000 de euro. Interventia este programata chiar saptamana viitoare in Germania, iar colegii lui Marius au vrut sa urgenteze putin strangerea de fonduri si au organizat un spectacol caritabil emotionant.

Marius este elev in clasa a XI-a la Colegiul National Constantin Carabella din Targoviste. Cand a aflat ca o tumoare ii pune viata in pericol si il poate lasa orb, lumea lui s-a prabusit.

Interventia e programata in 6 decembrie, intr-o clinica din Germania, dar banii se strang cu greu. Marius e decis sa lupte cu boala orice ar fi si in viitor vrea sa urmeze cursurile facultatii de medicina. Cei care vaor sa-i intinda o mana de ajutor pot dona orice suma, oricat de mica. Doar in acest fel, cadoul lui Marius de Sfantul Nicolae ar putea fi un nou inceput.

Daca doriti sa il ajutati pe Marius puteti depune bani in conturile:

Cont EURO – RO59RNCB0749045109890002
Cont LEI – RO86RNCB0749045109890001

Titular – DUTULESCU VASILE

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial