28 martie 2024
VIDEO! O bătrână din Târgovişte a fost JEFUITĂ de două individe necunoscute!

VIDEO! O bătrână din Târgovişte a fost JEFUITĂ de două individe necunoscute!

jefuitaIn ciuda tuturor avertismentelor, credulii continua sa cada in plasa sarlatanilor. O ultima victima este o femeie in varsta de 75 de ani din Targoviste care a fost jefuita de hoate pe care chiar ea le-a poftit in casa.

Sub pretextul ca vand produse de curatenie, doua femei au batut la usa pagubitei si in doar cateva minute au lasat-o fara bunuri de valoare.

Batrana a ramas vaduva in urma cu 12 ani, iar fiul ei este plecat la munca in strainatate. Femeia locuieste singura intr-un apartament din Targoviste si nu si-a dat seama de pericol cand cele doua tinere i-au batut la usa. In timp ce una dintre ele ii vorbea despre avantajele produselor, cealalta a intrat in casa.

Elena Lazarescu, pagubita: “Ea a intrat, a luat si a fugit. Mai bine ca n-am prins-o, ca ma omorau in casa amandoua.”

Pagubita spune ca i s-a facut rau cand a vazut ca i-au disparut bijuteriile, patru telefoane mobile, dar si alte bunuri din dormitor. Asa ca nu a povestit nimanui ce a patit.

Politistii spun ca femeia a facut o greseala foarte mare si i-a anuntat cu intarziere despre furt, la 3 zile dupa ce acesta a fost comis. Acum, anchetatorii incearca sa stranga toate probele pentru a da de urmele suspectelor si a le aduce la audieri.

Si vecinele pensionarei se tem acum pentru siguranta lor.

Niculina Barbu, vecina: “Au profitat ca e singura, dar eu zic ca totusi au stiut de undeva.”

Acum cateva zile, o alta batrana din Targoviste a fost pagubita de doua femei care au folosit aceeasi metoda. Suspectele au reusit sa intre in locuinta acesteia sub pretextul ca voiau sa-i vanda produse cosmetice.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial