25 aprilie 2024
EXCLUSIVITATE: O fetiţă de şase ani va rămâne ŞOCATĂ pe viaţă! Ţi se rupe sufletul după ce afli cum şi-a găsit tatăl…

EXCLUSIVITATE: O fetiţă de şase ani va rămâne ŞOCATĂ pe viaţă! Ţi se rupe sufletul după ce afli cum şi-a găsit tatăl…

Caz socant la Cobia, langa Gaesti! O fetita de sase ani si-a gasit tatal fara suflare, spanzurat intr-o magazie de langa casa.

Cu sufletul impietrit de durere cea mica a fugit la mama sa sa-i dea cumplita veste. Femeia a ramas inmarmurita cand si-a dat seama ca vorbele copilei nu erau minciuni, iar sotul ei era decedat.

Omul era ingrozit ca avea de dat 700 de lei la o societate de creditare si nu reusea sa se achite de datorie. Avea sapte guri de hranit acasa, iar salariul sau era de doar 500 de lei.

“A venit fetita de sase ani, mami, hai ca tati e spanzurat! Nu-mi venea sa cred cand am venit! L-am gasit cared ca era deja mort. Ce l-a indemnat d-na sa faca gestul asta? Saracia, necazurile. Aveti datorii? Avem datorii, da. Mai aveam sa dam vreo 7 milioane la Provident”, a declarat Vasilica Pacalache, sotia victimei, pentru MariusBUGA.ro.

Barbatul avea 48 de ani si lucra la fabrica de frigidere din Gaesti. Desi avea cinci copii acasa, iar sotia lui nu are loc de munca, nu se dadea batut si muncea din greu pentru a avea ce le pune pe masa

“A spus ca e dator si ce sa mai faca cu datorii la 5 milioane care le are, ce sa faca singur? Nu se mai ajungea cu banii! A zis ca odata si odata o sa scapati de mine cu atatea datorii, asa mi-a zis”, ne-a povestit Ana Pascalache, mama victimei.

Sotia si copiii victimei spera ca oameni cu suflet bun le vor intinde o mana de ajutor sa-l inmormanteze crestineste, mai ales ca n-au bani nici sa achite taxele de la morga si sa-l aduca acasa sa-l planga spre groapa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial