23 aprilie 2024
Un şofer şi soţia lui, la un pas de moarte pe DN 71, la Aninoasa! Ce le-a apărut în faţă

Un şofer şi soţia lui, la un pas de moarte pe DN 71, la Aninoasa! Ce le-a apărut în faţă

rasc2Accident pe Drumul National 71, care leaga Targoviste de Sinaia, la Aninoasa!

Un sofer, de 33 de ani, si sotia lui, au tras o sperietura groaznica dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat pe campul din vecinatatea drumului.

Din fericire, cei doi soti au scapat teferi, insa autoturismul lor a fost avariat aproape in totalitate.

De vina, sustine automobilistul, ar fi fost un carutas si un caine ce i-ar fi aparut in fata.

rascCa sa evite sa nu ii loveasca in plin, soferul povesteste ca a tras brusc de volan, nu a mai reusit sa il controleze si masina s-a rostogolit de mai multe ori.

Carutasul este cautat de politisti pentru a fi adus la audieri.

Accidentul a avut loc pe raza comunei Aninoasa. Soferul sustine ca mergea cu viteza legala, iar la un moment dat s-a trezit brusc in fata sa cu o caruta si cu un caine.

rasc1Şofer: “Am evitat un caine si o caruta si din pacate a trebuit sa intru in sant sa evit accidentul. Nu aveam mai mult de 50 – 55, ca altfel muream…”

Cei care au asistat la intamplare sustin varianta soferului. Centurile de siguranta le-au fost de mare folos celor doi pasageri, salvandu-le vietile, sustin martorii, care au vazut cum masina s-a dat peste cap de mai multe ori, iar apoi au sarit sa ii ajute sa iasa din autoturism.

rasc3“A pierdut controlul, a intrat in sant, s-a lovit de capul de pod, datorita inertiei s-a dat peste cap… Datorita centurii, asta e un lucru foarte bun, ca au avut-o, practic puteau sa fie morti amandoi, si el si sotia”

Soferul le-a povestit politistilor ca dupa accident, carutasul nici macar nu a oprit sa vada ce s-a intamplat si si-a continuat drumul. Anchetatorii vor sa ii dea de urma sa il aduca la audieri, mai cu seama ca ar fi existat un drum de tara, pe unde ar fi trebuit sa mearga, si nu sa circule pe drumul national

Legile in vigoare spun ca pe drumurile nationale carutele nu au ce cauta. Politistii continua cercetarile si vor sa verifice daca exista o alternativa, caz in care carutasul ar putea fi tras la raspundere pentru producerea accidentului

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial