2 mai 2024
VIDEO – Noi imagini de la scandalul în care 5 poliţişti au ajuns bătuţi la spital. Rudele fetiţei ucise în accident cer să li se facă dreptate

VIDEO – Noi imagini de la scandalul în care 5 poliţişti au ajuns bătuţi la spital. Rudele fetiţei ucise în accident cer să li se facă dreptate

Apar noi imagini după scandalul uriaş petrecut, ieri, pe strada Petru Cercel, în Târgovişte, în timpul ceremoniei de înmormântare a copilei de 13 ani, accidentată mortal pe trecerea pentru pietoni.

Vă reamintim, Gabi, o fată de doar 13 ani, a sfârşit tragic, serile trecute, după ce o maşină condusă de un tânăr de 22 de ani i-a luat viaţa chiar în timp ce traversa regulamentar pe trecerea pentru pietoni, pe Calea Bucureşti.

O mare de oameni a condus-o ieri pe ultimul drum, cu durere şi revoltă.

Părinţii şi rudele fetei se întreabă încontinuu de ce legea nu îşi face mai aspru datoria şi cer să li se facă dreptate.

Poliţiştii au încercat să le explice că nu depind de ei măsurile luate ulterior şi doar instanţa este cea care dispune ce se întâmplă în asemenea situaţii tragice.

Agenţii au făcut tot ce au putut să evite producerea unor situaţii tensionate şi le-au explicat participanţilor la înmormântare că nu pot trece cu cortegiul funerar prin faţa porţii casei şoferului cercetat, dar oamenii nu au înţeles şi au răbufnit.

S-au luat la bătaie cu forţele de ordine, iar în scurt timp şi-au făcut apariţia şi mascaţii şi o trupă de la jandarmerie.

Ulterior, cinci dintre poliţişti au suferit răni şi au fost duşi la spital, iar trei dintre agresori au fost reţinuţi.

Trei bărbați,reținuți pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice

În urma cercetărilor efectuate și administrării probatoriului în cauză, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, față de trei bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 46 de ani. Aceștia sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de ultraj, faptă prevăzută de art. 257 din Codul Penal, cu referire la prevederile infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută de art. 193 din Codul Penal, și tulburarea ordinii si linistii publice, faptă prevăzută de art. 371 din Codul Penal. Cei trei au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița, urmând ca astăzi, 13 iulie, să fie prezentați Judecătoriei Târgoviște, pentru dispunerea unor măsuri preventive. În cauză, se continuă cercetările, în vederea dispunerii măsurilor procedurale prevăzute de lege”, precizează Poliţia Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial