28 aprilie 2024
VIDEO cu scene VIOLENTE! MariusBUGA.ro îţi arată pas cu pas NENOROCIRILE KILLERULUI! Vezi cum a ATACAT şi cum a fost CAPTURAT!

VIDEO cu scene VIOLENTE! MariusBUGA.ro îţi arată pas cu pas NENOROCIRILE KILLERULUI! Vezi cum a ATACAT şi cum a fost CAPTURAT!

Film de groaza la Targoviste: cu un pistol in mana, un individ poreclit “Killer” a terorizat orasul vineri noapte. Barbatul de 30 de ani a amenintat cu arma mai multi oameni intr-un local, apoi l-a injunghiat pe fostul cumnat cu un cutit.

O barmanita aproape a lesinat cand individul i-a pus pistolul la tampla. Acelasi agresor s-a oprit si la o agentie de pariuri, unde i-a ingrozit pe angajati. Mai tarziu, i-a ranit si pe doi dintre politistii care incercau sa-l prinda.

Pistolarul era furios pentru ca sotia nu-i mai da voie sa-si vada baiatul.

Pe imaginile inregistrate de o camera de supraveghere se vede cum individiul de 30 de ani, Gabriel Nastase, poreclit in lumea interopa din oras “Killerul”, intra in agentia de pariuri si il ameninta pe casier cu pistolul.

Cand angajatul apasa butonul de alarma, barbatul se enerveaza si sparge geamul ghiseului cu tocul armei. Speriat, angajatul se arunca sub masa si reuseste sa iasa. Apoi, atacatorul a intrat intr-o pizzerie unde i-a terorizat pe angajati si a tras cu pistolul in aer.

Tot in pizzerie, individul si-a intalnit si fostul cumnat pe care l-a injunghiat. Victima a ajuns la spital. Medicii spun ca a trecut milimetric pe langa moarte.

Barbatul a fost arestat pentru 29 de zile.

Individul a mai fost dupa gratii pentru furt calificat, iar de cateva luni era cautat pentru a da explicatii intr-un alt dosar in care era cercetat pentru ca folosise ilegal pistolul cu bile, pe care il avea si aseara.

Agresorul spune ca a ajuns la disperare de dorul fiului sau, un baietel de doi ani. Mama copilului sustine ca a divortat de el pentru ca o batea si il speria pe cel mic. Dar barbatul sustine ca fosta sotie ii cere bani ca sa-si vada baiatul.

Toata noaptea pistolarul a dat declaratii la Politia Targoviste. Pentru tentativa de talharie din pizzerie risca pana la 10 ani de inchisoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial