24 aprilie 2024

Exclusiv! Investigatorii profesionişti sunt convinşi: Suspecţii de ASASINAT de la Doiceşti AU FUGIT DIN ŢARĂ!

drom2“Din istoria recenta a confruntarilor violente dintre gruparile rivale din Targoviste, pot afirma fara dubii ca Varlan G. este astazi departe, prin Spania sau Germania.

In anul 2008, la un local din zona Doi Brazi, D.B un interlop cunoscut, era hacuit cu un satar de doi membri ai unei grupari rivale.

A doua zi, in jurul orelor 15, fratele victimei era anuntat de un politist de frontiera ca autorii au parasit deja Romania si au plecat in Spania, inainte ca organele judiciare sa-l dea in consemn la frontiera.
Cei doi autori ai atacului au fost retinuti de politisti abia dupa 3-4 ani pentru fapta comisa asupra lui  D.B. zis si “Nebunul”.
 
Iata ca legaturile membrilor gruparilor cu “Autoritatile” sunt foarte stranse, printre membri gruparilor enumerandu-se odrasle de ofiteri superiori din politie, jurnalisti, copii de judecatori sau avocati.
Si, uneori, ne mai miram de rapiditatea  si modaliatatea prin care se produc scurgeri de informatii  din sistemul de prevenire si de combatere a violentei.
 
 Un singur lucru as mai spune – Varlan G. a ramas tot la nivelul de “Sageata”, nu a mai urcat in ierarhia inversa a “Valorilor “ lumii interlope.
Spun acest lucru deoarece este doar simplu executant de ordine ca si amaratul de “Lary”, care a omorat in 2009 alt tanar traficant de droguri, langa Piata 1 Mai. din Targoviste.
 
D.D.
Va urma”
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial