2 mai 2024
VIDEO! Motociclist la spital după ce a încercat să depăşească o coloană de maşini, iar o ambulanţă i-a ieşit în faţă

VIDEO! Motociclist la spital după ce a încercat să depăşească o coloană de maşini, iar o ambulanţă i-a ieşit în faţă

moto5Un motociclist de 31 de ani din judetul Dambovita a ajuns luni seara la spital, dupa ce a incercat sa depaseasca o coloana de masini.

Calea i-a fost taiata brusc de soferul unei ambulante care ar fi intrat si el in depasire fara sa se asigure si fara sa semnalizeze, sustin prietenii victimei. Ca sa evite impactul cu salvarea, motociclistul a iesit de pe carosabil si a fost ranit.

moto2Accidentul s-a petrecut la iesire din localitatea Aninoasa. Potrivit martorilor, motociclistul se afla in depasirea unei coloane de masini, cand, o ambulanta aflata in aceeasi coloana a intrat si ea in depasire si i-a iesit motociclistului brusc in fata.

moto3Martor: “Era in depasire conducatorul motocicletei, a depasit o masina in spatele salvarii, cel cu salvarea a iesit din coloana sa depaseasca el, fara semnal, fara nimic. Cel cu motocicleta a vrut sa il evite si a intrat in maracini aici, sa nu intre in salvare.”

Salvarea se intorcea din misiune si nu avea pacient. Soferul ambulantei se apara si spune ca motociclistul ar fi avut o viteza extrem de mare.

moto4Cristian Nastasia, soferul ambulantei: “M-am uitat in oglinda sa depasesc o duba, m-am angajat in depasire, am dat semnal. Era un BMW in spatele meu, nicio alta masina, dupa care, cred ca am iesit o jumatate de metru, daca am iesit, si uitandu-ma in stanga am vazut o motocicleta intrand in boscheti acolo. Avea peste 200 de km/h!”

motoImediat dupa impact, echipajul de la ambulanta l-a preluat pe ranit si l-a transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste. Intre timp, politistii au sosit la fata locului si au declansat cercetarile pentru a afla cum s-a petrecut accidentul.

moto1Cosmina Nita, asistent medical: “Un politraumatism prin accident de scuter, un pacient constient, cu o plaga minora la nivelul gambei si cu un traumatism de hemitorace drept.”

In acest caz, politistii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial