18 aprilie 2024

VIDEO! O gravidă a facut accident pe DN 72A, la Voineşti! Celălalt şofer: “Vedeţi, e şi începătoare, vorbea şi la telefon!”

accgr4Momente dramatice pentru o femeie de 30 de ani, insarcinata in luna a sasea. Masina pe care o conducea a fost izbita de un alt autoturism, pe Drumul National 72A care leaga Targoviste de Campulung.
Se pare ca tanara a vrut sa intoarca masina, dar nu s-a asigurat si a fost accidentata de autoturismul care venea regulamentar.

accgrAccidentul a avut loc in comuna Voinesti. Victima se afla in masina cu sotul ei. Se pare ca femeia a vrut sa mute autoturismul din locul in care era parcat, iar cand a virat nu s-a asigurat si a fost lovita in plin.

accgr5Sofer: “A zis ca am fost eu de vina, ca aveam viteza. Pai daca aveam viteza zburam peste gardurile astea, pe aici! Cum era sa evit daca dintr-o data iti iese in fata. Neatentie! Vedeti, e si incepatoare, vorbea si la telefon.”

Speriate, rudele celor doi au venit imediat la fata locului.

Cumnatul soferitei: “Cumnata mea care conducea a facut accident. E insarcinata, d-aia e la spital.”

accgr1Soferita in varsta de 30 de ani si sotul acesteia au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste. Femeia, insarcinata in luna a sasea, a fost supusa mai multor investigatii pentru ca medicii isi fac griji cu privire la sarcina.

Politistii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate cauza accidentului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial