18 aprilie 2024
HALAL TOVĂRĂŞIE! Şi-a legat cel mai bun prieten cu lanţul de un copac şi l-a bătut până i-a rupt nasul şi coastele! VEZI VIDEO!

HALAL TOVĂRĂŞIE! Şi-a legat cel mai bun prieten cu lanţul de un copac şi l-a bătut până i-a rupt nasul şi coastele! VEZI VIDEO!

De o corectie crunta a avut parte un barbat de 35 de ani din comuna Gura Şuţii. Omul a fost batut mar si legat cu lantul de un copac de catre un prieten care l-a banuit de furt. In zadar a incercat sa se apere si a strigat cat l-au tinut puterile. Abia dupa doua ore un vecin l-a auzit si l-a convins pe agresor sa-l elibereze. Victima si calaul sau erau chiar prieteni buni si toata ziua au muncit impreuna in gospodaria celui din urma. Pe seara s-au asezat si la un pahar de bautura. Toate bune si frumoase pana cand gazda a descoperit ca-i lipseste telefonul mobil. A fost convins ca prietenul lui i l-a furat, asa ca a decis sa-l pedepseasca. Numai ca a intrecut masura si victima a ajuns la spitalul din Targoviste cu nasul rupt si trei coaste fracturate. Agresorul a recunoscut in fata anchetatorilor ca si-a maltratat prietenul, dar sustine in continuare ca-l considera vinovat de furt. A fost retinut pentru 24 de ore si risca acum pana la 10 ani de inchisoare pentru lipsire de libertate, loviri si alte violente.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial